Son Güncelleme: 14.09.2020 09:45
Merhaba hocam ben 23 yaşında bir gencim. Öncelikle bize böle bir sayfa ayırdığınız için çok tşk ederim. Hocam ben bu zamana kadar hiç bir kızla ilişkiye girmedim kendim böle istedim hayatları sönmesin diye bunu yapmadım acaba ilerde bir sorunum olur mu hocam veya evlenince sorunum olur mu? İlginiz için tşk ederim hocam iyiki varsınız.
Hiç ilişkiye girmedim acaba ilerde herhangi bir sorun olur mu?
Değerli okurum, bilim aşkını kutlar, devam etmesini dilerim. Ancak hayat tek boyutlu yaşanmaz. Bilim de olacak, aşk da, seks de. Bunların oranları, sosyal ve psikolojik yapıya uygun olup olmamaları gibi ayrıntılar düşünülür.
Değerli okurum, kızla ilişkiye girmemiş olabilirsin ama ilgi duymadan da olmaz, sonra hayat boyu mastürbasyona mahkum olursun. Geç bile kalıyorsun. Estetik ve duygusal boyutlardaki arkadaşlığa başla.
Erken boşalma sorunun olup olmadığı evlilikte anlaşılır. Sorun çıkarsa karınla hekime gider anlatırsınız. Çünkü hekim de gözüne bakarak durumu anlayamaz. Tedavisi var, üzülme. Ancak deneyimsizlik sana daha çok zarar verir. Uygun ve vicdani fırsatları değerlendirmeye çalış.
Bu yazımız forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlım sitesine aittir ve Cinsel Sorunlar tarafından yazılmıştır.