Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayacağım?

Son Güncelleme: 14.09.2020 15:14

Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayacağım – Posta Gazetesi yazarı Haydar Dümene sorulan Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayacağım sorusu ve soruya verilen cevap;

22 yaşında bir gencim. Nişanlandığım için çok mutluyum ama nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayabilirim? Hastaneye gitmek istemiyor. Nişanlım “Sana bunu gerdek gecesi ispatlayacağım” diyor. Ne yapmamı önerirsiniz? RUMUZ: ÇARESİZ

CEVAP Sevgili okurum, gerçekten bazı şeyleri anlamıyorum. Artık TSE belgesi arar gibi belgeler arama yoluna gireceksiniz. Az kaldı. Bugün kızlık zarı, yarın cinsel organın şekli, öbür gün öpüşmüşmüş, daha sonra yan gözle bakmışmış… Uzar gider bu zincir. Evleneceksin, yuva kuracaksın, o kadın da senin çocuklarının annesi olacak. Doktora gideceksiniz, mahremiyetini, hastalık için değil, sırf senin kaprisin için açacak. Bu kıza yapılabilecek en büyük hakaret. Kıza inanmıyorsan bırak gitsin.

Kız kendine güveniyor. Ama çok erdemli, doktora gitmiyor, kimliğini koruyor. Ben ona şimdiden bravo diyorum. Ama bir endişem var. Kızlık zarı esnek. Nişanlın hiçbir erkeğe yan gözle bakmadı. Doğası gereği de kanama olmadı. O zaman ne yapacaksın? Kızın ne suçu var? Mektup yazdığına göre umarım beni dinlersin. Kızın onuruyla oynama, paşa paşa evlen. İşi başından bozarsan sonunu bir daha getiremezsin.

“Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayacağım?” üzerine 3 yorum

1. o öncedendi arkadaşlarım artık alışın en güvendiğiniz çok kapalı kız dediğiniz bile bozuk çıkıyo artık bunu bilemezsiniz o sizin kıza ne kadar güvendiğinize bağlı birde kızın durumuna aile yapısına bağlı burda küfretmekle olmaz bu işler

2. helal lan sana musa aynen katılıyorum bilader.hoca atıp tutuyor ak yaşı gelmiş 80 e ee birikimde var az fındıkta kırmamış zamanında mesleği gereği şimdi umrundamı hayat boşverrr diyor kardeşim şu ana dek kız bozmadım bozmamda inançlarım var beklentilerim var bunu bozmayada kimsenin hakkı yok kusura bakmasın kimse benden önce birinin yada birilerinin altına yatmış bozuk bi hatunun bana gelip bakireyim demesi dünyanın en büyük şerefsizliği olur hatta doktorlar lafta hipokrat yemini etmiş ya o da yalan ulan madem doğruları söyleyeceksin yalan dolanla işin olmayacak neden gidip bozuk olan hatunların zarını dikersin bu ileride evleneceği insana yapılan en büyük ayıp değilmidir oradan akacak 3 5 damla kan insanı onure eder o bozuk karılar yiyişirken düşünücek gayet açık bozuk kız istemiyoruz!…

3. YAA HOCAM TAMAMDA SENDE OZAMAN PAZARA GİTTİĞİNDE DOMATESİN EN CÜRÜĞÜNÜ NİYE ALMIYORSUN. A.Q GERİDE KONUŞMASI KOLAY. BEN BOZAYIM KIZIDA SEN AL YUVA KUR ONUNLA O ZAMAN

Yorum yapın