Son Güncelleme: 18.09.2020 10:16
Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir – Posta Gazetesi yazarı Haydar Dümene sorulan Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir? sorusu ve soruya verilen cevap;
25 yaşında bir erkeğim. Bir ay sonra düğünüm var. Cinsellik hakkında çoğu şeyi biliyorum ama kafamda ilk geceyle ilgili bazı sorular var. Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir? Sonra girilecekse ne kadar beklemek lazım? Yani kızlık zarı patladığı zaman boşalırsam kanla beraber meninin içeriye girmesi sorun olur mu? Ayrıca kanın aktığını nasıl fark edeceğim? Ne olur bana yardım edin.
CEVAP: Sevgili okurum, sonunda patlama diye diye her yeri patlattınız. Irak’ta patlamalar, Türkiye’nin her yerinde patlamalar… Tabii ki bizde de patlama deyince insanın aklına bomba geliyor. Ve dinamit de bu gruba girer. Bu patlamalarla kayalar yerinden sökülür, binalar yıkılır. Yani patlama korkunç bir şeydir. Şimdi bu korkunçluğun içinde kızlık zarı patladı mı çilesini bizim kızlarımız çeker. Kendi canlarından bir şey patlayacak. Nasıl patlıyorsa ben hâlâ bilmiyorum.
Sen de “Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir?” diye soruyorsun. Bu çiçeklerin tomurcuk patlaması gibi değil. Yani kendiliğinden açılıp da arılara, böceklere gel gel diye bir çağrıda bulunmuyor. Kızlık zarı esnekse kanamıyor. Diyelim ki kanayan türde. Kızlık zarı nasıl kanar?
Penis içeri girerken zarı kanatır. Zar dediğin de incecik bir şey. Tabii olayın başlangıcıyla kanar. Ama önce mi, sonra mı diye sorarak bu konuda hiçbir şey bilmediğini belgeliyorsun. Yavrum, bunun önü arkası yok. Cinsel birleşme yapıyorsun, bir şey patlatmıyorsun. Kısacık bir yolda koridordan geçiyorsun. Bir bakıma dünyanın en büyük zevk ve mutluluk kapısını açıyorsun. Ama bu kapı açılırken bazen psikolojik etkenlerden zorlanabilir.
Bunlar sorun değil. Sonra birleşmeler devam eder. İlk gece hakkında ayrıca sorular soruyorsun ama ben ne anlatsam boş. Çünkü hiçbir alt yapın yok. Temel atacağın, bina yapacağın toprak bu binayı tutacak yapıda değil. Ben gene, baraka da yapacak olsan anlatayım. İlk gece içgüdülerinizin ve doğanın kuralına göre ilişkinizi kurarsınız. İlişki kanasa da, kanamasa da devam eder. Kız çok ağrı duyuyorsa ara verebilirsin. Bir ya da birkaç gün erteleyebilirsin. Bunlar aranızdaki anlaşmaya bağlı. Ama istersen ilk geceyi sevgi yoğunluğu ve duyguları içerisinde geçiştirin. Birbirinize ısının. En azından patlama korkusunu yenin.
Bir-iki gün sonra olayı gerçekleştirin. Bu konuda benim hocama sizi aktarıyorum. Benim hocam doğa. Doğanın kuralları milyonlarca yıldır en iyi şekilde işliyor. O, sizi alıp rüzgara rastlarsanız gökyüzüne de çıkarabilir, bir nehir suyuna dalarsanız sonsuz ummana yani denize de ulaştırabilir. Sonuçta ne eylerse iyi eyler. Yeter ki siz kendi kendinizi kayalara çarpmayın.
Ben 18 yasimdayim erkek arkadasimla her pazartesi beraberiz girmeden birbirimizi zevke getiriyoruz bosaliyoruz ama bu aksa
Bulustuk ve yanlislikla fazlasiyla girdi ilk aci geldi anlamadim ama sonra baktim ki kanama olmus kan gelmis bu nedir yani hâla acı ve yanma var