Sevda Demirel: Hande Ataizi beni görünce kaçıyor

Son Güncelleme: 14.09.2020 13:11

Sevda Demirel Hande Ataizinin kendisini görünce kaçtığını söyledi. Peki ne yapmıştıda Hande Ataizi sevda demirelden bu kadar korkuyor derseniz ? Sevda Demirel bir televizyon programında Hande Ataizine tokat atıp saldırmıştı..

2002 yılında ‘İkikere Kiki’ adlı programda Hande Ataizi’ne tokat atarak televizyon tarihine geçen Sevda Demirel’den kavga çıkartacak açıklamalar!

Dün gece “Ya Şimdi Ya Hiç” adlı programa konuk olan Demirel ” O günden beri Hande ile hiç görüşmedim. Kendisiyle Bodrum ve İstanbul’da karşılaştık karşı karşıya geldik ama kendisi anlayamadığım bir panik halinde hemen kaçtı. Olay o gün oldu ve bitti. Bir düşmanlık yok. Kaçmasına gerek yok. Ben onun o programda misafiriydim. Bana destek olması gerekirken gerekirken “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda” deyince kendimi tutamadım” dedi.

Ne diyorsun sen
Olay Sevda Demirel’in “Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur” sözlerine Hande Ataizi’nin karşılık vermesiyle başladı. Ataizi’nin, “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda” yanıtını vermesi, bir anda gerilimi yükseltti. Oturduğu yerden “Ne diyorsun sen’’ diyerek kalkan ve Hande Ataizi’ne tokat atan Sevda Demirel’in küfür ve hakaret ederek stüdyoyu terk etmesi, Ataizi kadar Cem Davran, Arto ve seyircileri de şaşkına çevirmişti.

Yorum yapın