Son Güncelleme: 17.09.2020 23:50
Merhaba hocam ben 17 yaşında bir erkeğim. Penisimin boyu 15cm sizce sizce bu boy normal mi? Haftada kaç kez mastürbasyon yapmak gerekir? Çok mastürbasyon yapmak boy uzamasını engeller mi?
Penisimin boyu 15 cm acaba mastürbasyon uzatır mı?
Öncelikle söylemek istediğim konu, ne mastürbasyon nede penisi büyütecek hiçbir ilaç icat edilmemiştir. Bu tür ilaçlar bazen cinsel güç üzerinde artış yapabilmektedirler ama penis boyuna bir etkileri yoktur.
Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin penisinin ortalama uzunluğu sertleşme olmayan durumda 5 – 9 cm, sertleşme halinde ise ortalama 11-18 cm boyundadır. Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
Normalden daha uzun bir penis cinsel ilişki sırasında, genelde kadına zevk yerine acı vermektedir. Bu nedenle sanılanın aksine uzun (büyük) penis, iyi bir cinsel ilişki için ideal değildir..
Bu yazımız forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlım sitesine aittir ve Cinsel Sorunlar tarafından yazılmıştır.
Ben 22 yaşındayım ama günde 5 kez çekmeme rağmen gelmiyor. Ne yapmalıyım kızlarla ilişkiye girmekten çok korkuyorum.. Benimle dalga geçerler diye kimseye bir şeyde diyemiyorum. Penisimin boyu 5 cm yardım edin lütfen.