Son Güncelleme: 15.09.2020 12:17
Haydar Dümen Hocaya sorulan sorulardan bir tanesi daha geliyor işte; Soru : Merhaba Haydar Hocam, benim hoşlandığım birisi var. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ben onun kız olduğundan emin değilim, nasıl öğrenebilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Evlenmeyi düşündüğüm bayanın kız olup olmadığını nasıl anlarım?
Haydar Hocanın verdiği Cevap : Değerli okurum, önce kıza sorarsın, ‘Kız mısın, değil misin?’ diye. O da sana yemin billah “Kızım” der. Sen inanmazsın, baksan anlamazsın.
Çünkü bazen uzman doktorlar bile yanılabiliyor. Kızı alır götürürsün bir kadın-doğum uzmanına. Zavallı kız, namusunu kurtarmak için kurbanlık koyun gibi masaya uzanır.
Doktor bakar “Ya kızsın” der ya da “Kızlık zarın esnek” der. Yani ortaya bir söz atar. Sen doktora bile kolay kolay inanmazsın. Çünkü doktor da ‘Mutluluk bozulmasın’ diye yalan söyleyebilir. Sen yine şüphe içindesin. Eğer kızlık zarı esnekse sen de bunu doktordan duyduysan yandık.
‘Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım acaba kaç kişiyle yattı da kızlık zarı bozulmadı’ diye yine onun erdeminden kuşkulanırsın. Uykuların kaçar, sinirli olursun, çevren bu sinirin, gerilimin nedenini anlamaz. Değerli okurum, daha da uzatmayalım. İşte anladın, kız arkadaşın kız mı değil mi. Hepsini öğrendin. Güle oynaya yaşamaya devam.
Siz olsanız farklı bir cevap mı verirdiniz.
ben cocuck düşürdüm genişledi. sevgilim önden istiyo bellı etmemek iin ne yapabilirim onu kaybetmek istemiyorum
ececim saçmalama bu işin şakası yok madem namusunla bi evlilik kurmak istiyorsun bu hayalini gerçekleştir gün gelir ayrılırsınız yazık olur pişman olursun oda seni çok seviyorsa bekliycek bi yuva kurunca helali olarak alıcak seni
japma kiz akili ol
lütfen yardımcı olun bana çok zor dönem geçiriyorum
ya ben 16 yaşında bir kızım erkek arkadaşım benimle önden ilişkiye grmek istiyo bn istemiyorum napabilirim lütfen yardımcı olun bu yaşta kadın olmak istemiyom ben namuslu evlenmek istiyorum büyüyünce…ya ben aşkımı çok seviyorum ama yapmakta istemiyorum nolursunuz bana hemn cvp vermenizi rica ederim cvbınızı sabırsızlıkla bekliyorum